День миру

2014-09-25

/Files/photogallery/8771/IMG_3683.JPG
24 вересня 2014 року в ХЗОШ №154 відбувся День миру.

/Files/photogallery/8771/IMG_3701.JPGПереглянути фоторепортаж, наданий психологом Н.М.Кирчей та соціальним педагогом Г.А.Галицею

У гості завітали учасники локальних воєн.
Переглянути фото, відео
Служив у підрозділі В. А. Піддубного ветеран Афганської війни В. І. Кур'єров, який розповів про бойовий шлях свого командира. Із привітанням до школярів звернувся ветеран прикордонних військ, кавалер орденів Червоного Прапора і Червоної Зірки полковник у відставці В.В.Радчук. Для шкільного куточка Пам'яті, присвяченого воїнам-інтернаціоналістам, передали подарунки від міської організації «афганців».
Учні змогли ознайомитися з розгорнутою в школі фотовиставкою «Вахта пам'яті - Афганська війна». Провести екскурсію і відповісти на численні запитання школярів допомогли активісти районної організації В.К.Мартиненко, В.Я.Слепушенко і В.П.Коровін, а М.Л.Биков розповів про війну в Афганістані. В.В.Радчук поділився своїми спогадами про подвиги воїнів-інтернаціоналістів, які проходили службу в Керкінському прикордонному загоні. Школярі з цікавістю слухали спогади ветеранів.
Михайло БИКОВ,
голова правління ДРВ ХМСВА
У старших класах відбулися уроки мужності. Інші учні відвідали фотовиставку, переглянули спорядження.
Соціально-психологічна служба взяла участь у фотовиставці, присвяченій Дню миру та воїнам-інтернаціоналістам. Було багато інтересу й різних емоцій у всіх учасників: ветеранів-афганців, дітей та вчителів. Захоплення, здивування і щира повага на обличчях дітей знов підтвердили, що рух за Мир - це потрібно, важливо і здорово!

Війни починаються тоді, коли ми забуваємо цінувати мир, чи не так?

Кiлькiсть переглядiв: 419