Канікули з WEB-олімпіадою: як самопочуття?

2009-11-23

20 листопада 2009 року підбито підсумки WEB-олімпіади НАУ. 5 учнів ХЗОШ №154 взяли в ній участь. Троє з них, учениці 8А, 8Б та 11А класів, виконували завдання тільки з української мови (із учнів Дзержинського району в Анни Осадчої з 8А другий результат, а в Юлії Сергієнко з 8Б третій!). Одна учениця 8А класу спробувала свої сили в економіці (!) та англійській мові. А учень 8А класу посилив завдання з п`ятьох предметів: української та російської мови, математики, фізики та історії України. Хто ж ці піонери? Дивіться тут результати учнів ХЗОШ №154 – учасників ІХ Всеукраїнської "канікулярної" WEB-олімпіади НАУ.

Для всіх серйозно налаштованих учнів школи нагадуємо: участь у цій олімпіаді надає можливість переглянути довідкові матеріали й завдання, розв’язати їх протягом тижня і надіслати на програмовану перевірку.

Якщо це про Вас, уважно прочитайте правила тут. Реєструйтеся (до речі, з деяких дисциплін завдання добирають відповідно класу навчання) і починайте з 1 грудня 2009 року кількамісячний марафон.

Кiлькiсть переглядiв: 226