"Ми - Харків - світ": екскурсія в Польщу

2022-11-23

6-22 листопада 2022 року 20 учнів Харківської ЗОШ №154 відпочивали в Польщі завдяки ГО ФОП РАЗОМ UA, Благодійному фонду «Допомога дітям війни в Україні» та Дрогобицькій єпархії.
Переглянути фотовідеоколаж, наданий лаборантом І. В. Коваликом
І. В. Ковалик:
"Ці два тижні пролетіли швидко, було дуже цікаво та пізнавально: продуманий маршрут (Харків – Львів – Райське (Польща), організація відпочинку, змістовні екскурсії, теплий прийом та приємне спілкування. Діти відпочили і набрались нових незабутніх вражень, які залишаться з ними надовго, розширили свій кругозір, насолодились чудовими краєвидами.
Дні були насичені та неповторні. Діти співали пісні, українські та польські, навчались танцювати королівську польку і полонез, підготували яскраву презентацію нашого міста Харкова, святкували День Незалежності Польщі і День української писемності та мови, їздили на екскурсії до міст Соліна і Санок, де відвідали музей народної архітектури під відкритим небом та побували у Біблійному саду, а ще малювали, смажили ковбаски, влаштовували вікторини, вечірки, дискотеки, розважалися в аквапарку, зустрічалися з кінологом".

Чудова подорож, неймовірні емоції, незабутні спогади важливі в такий непростий час, чи не так?

Кiлькiсть переглядiв: 99