Почесна книга "Золотий фонд Шевченківського району"

2016-05-24

/Files/photogallery/9011/05.jpg
23 травня 2016 року в актовій залі ХНЕУ імені Семена Кузнеця відбулося свято вшанування обдарованих учнів ЗНЗ Шевченківського району міста Харкова.

/Files/photogallery/9011/P1050822.JPGДля перегляду фоторепортажу, наданого http://www.city.kharkov.ua/uk/news/u-kharkovi-nagorodili-kraschikh-uchniv-shevchenkivskogo-rayonu-31889.html, натисніть на малюнок

Імена учнів Харківської ЗОШ №154 Олександра Власова (11Б), Дар'ї Долгополової (11Б) та Юлії Сударенко (11Б) внесено до Почесної книги "Золотий фонд Шевченківського району" в номінації "Наука", Анни Балик (2Б) та Марії Балик (2Б) - у номінації "Творчість", а Світлани Репецької (6Б) - у номінації "Спорт".
Голова адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради, депутат Харківської міської ради В. Р. Котковський та народний депутат України В. В. Писаренко нагородили Юлію Сударенко (11Б) стипендією Харківського міського голови "Обдарованість" за перемоги в ІІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та перемоги в ІІ і ІІІ етапах всеукраїнських олімпіад із базових предметів.
Юлія Сударенко - одна із восьми таких учнів гімназій, ліцеїв та ЗОШ Шевченківського району міста Харкова. За досягнуті успіхи учениці вручено сертифікат на стипендію, а батькам - лист-подяку від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса і народного депутата України Валерія Писаренка.

Кропітка праця заради мети - шлях до успіху, чи не так?

Кiлькiсть переглядiв: 487